Hjemmesider

Hos os er hver hjemmeside ikke bare et projekt, det er din online identitet.

Content

Ting kan kommunikeres på mange måder,
fremstår jeres brand som I ønsker at jeres
målgruppe observerer jer?

Visuel Identitet

Vi specialiserer os i at skabe totale visuelle identiteter, der skiller sig ud og skaber varige indtryk.

Foto & Video

Vi laver alt fra Dronevideoer, til interviews og virksomhedsprofilfilm.

Tekstforfatning

I tekstforfatningen går vi op i, at du som virksomhedsejer kan se dig selv og din virksomhed i det skrevne ord.

SEO

Vi laver totalplaner og laver alt indenfor SEO heriblandt linkbuilding, metabeskrivelser, teknisk-seo mm.

Vi forstår, at din virksomhed er unik, og derfor skaber vi skræddersyede hjemmesider og webshops, der afspejler netop dit brand og dine mål. Hos os er hver hjemmeside ikke bare et projekt, det er din online identitet.

Læs mere

Ting kan kommunikeres på mange måder,
fremstår jeres brand som I ønsker at jeres
målgruppe observerer jer?
Vi takler alt information med en holistisk
tilgang.

Læs mere

Vi specialiserer os i at skabe totale visuelle identiteter, der skiller sig ud og skaber varige indtryk. Hos BiggerBrand kombinerer vi kreativitet, ekspertise og dedikation for at levere unikke løsninger, der styrker dine brandværdier og rammer din målgruppe.

Læs mere

Skal der være lidt mere liv på jeres webshop eller hjemmeside? Skal du bruge mediekyndige til at indspilning af din næste promoveringsfilm.
Vi laver alt fra Dronevideoer, til interviews og virksomhedsprofilfilm.

Læs mere

I tekstforfatningen går vi op i, at du som virksomhedsejer kan se dig selv og din virksomhed i det skrevne ord.

Læs mere

Din hjemmeside skal være let at finde og velbesøgt.
Det er en del af opskriften, når du ønsker flere kunder og større omsætning. Vi laver totalplaner og laver alt indenfor SEO heriblandt linkbuilding, metabeskrivelser, teknisk-seo mm.

Læs mere

Vi er BiggerBrand - Dit dedikerede mediebureau i hjertet af Horsens. Med vores passion for kreativitet og ekspertise inden for mediebranchen stræber vi efter at løfte din virksomhed til nye højder og skabe en stærkere brandidentitet.

Hos BiggerBrand forstår vi, at hvert projekt er unikt, og vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer præcis til dine behov. Vores erfarne team af designere, marketingeksperter og webudviklere arbejder hånd-i-hånd for at levere resultater, der imponerer og efterlader et varigt indtryk.

Vores tjenester omfatter alt fra grafisk design og branding til digital markedsføring og webudvikling. Vi er med dig på hvert trin af rejsen, lige fra at skabe det perfekte logo til at implementere en strategi for online synlighed, der booster din virksomhed.

Vi tror på, at godt samarbejde er nøglen til succes. Derfor lytter vi opmærksomt til dine ideer, udfordringer og mål, så vi kan skabe løsninger, der ikke kun opfylder, men overgår dine forventninger.


01

Opstartsfasen

Vi skal levere et udtryk, der afspejler Jeres Identitet. Derfor mødes vi over en kop kaffe til en snak, hvorigennem vi lærer Jer og Jeres virksomhed at kende. Vi vil komme omkring temaer som virksomhedens fødsel, visioner for fremtiden, formål med forretningen og meget andet.


02

Idéfasen

Idéfasen eller “kreativ på kommando”, som vi plejer at kalde det. Vores dygtige team brainstormer idéer med afsæt i den forventningsafstemning, der foregik ved opstartsmødet.

Når idéen er helt på plads, går vi i gang med at udvikle på idéen.


03
Udvikling

I udviklingsfasen udvælger vi de mest levedygtige af idéerne fra vores brainstorm. Herfra videreudvikler vi på dem og udfører planlægning omkring, hvordan hver enkelt af dem føres ud i livet.